Laura's Massagepraktijk Zoetermeer

Als u op zoek bent naar een echt goede massage, dan bent u bij Laura's Massagepraktijk in Zoetermeer aan het juiste adres.
Laura is een zeer ervaren gediplomeerd klassiek & wellness masseuse dus u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige massage.

Lees meer

Antistress massage

Deze positief gerichte massage wordt gegeven met  rustige zachte strijkingen om het lichaam  te ontstressen.  De warme  magnesium olie heeft een positief effect op je hele lijf, en een betere doorbloeding.

Lees meer

Tarieven

Ontspanningsmassage
30 min. €34
45 min. €45
60 min. €57
75 min. €70
90 min. €86

Anti Stress incl. magnesium
60 min. €60
75 min. €75
90 min. €90

 

Hotstone massage

Ideaal voor het verlichten van spierpijn of zenuwpijn, door de warmte van de basalt stenen zal de bloedtoevoer verbeteren

Lees meer

Voet massage

Een voetmassage kan verlichting geven bij veel lichamelijke klachten zoals, hoofdpijn, vermoeide voeten, koude voeten of benen.

Lees meer

Tarieven

Cupping
30 min. €34
45 min. €45
60 min. €60
75 min. €75

LomiLomi

Ontspannende massage met de onderarm/elleboog techniek. Goed voor de doorbloeding en stofwisseling.

Lees meer

Zwangerschaps massage

Kan helpen bij bekkenklachten, rugklachten, schouderklachten, vocht vasthouden in voeten, benen armen en vermoeidheid.

Lees meer

Tarieven

Zwangerschapsmassage
45 min. €45
60 min. €57
75 min. €70

Rug/Nek/Schouder
30 min. €34
45 min. €45

Online afspraak maken

Plan hier uw afspraak wanneer het u uitkomt. Laura hoopt u gauw te begroeten in de Massagepraktijk

Afspraak maken

Tarieven

Hotstone
60 min. €65
75 min. €80

Voetmassage
30 min. €32
45 min. €42

Hoofdmassage
30 min. €32
45 min. €42

Miranda Heinsbroek
Miranda Heinsbroek
2024-02-04
Vorige week voor het eerst een massage gehad bij Laura. Een absolute aanrader. Door gezondheidsproblemen veel pijnklachten en ging met veel meer verlichting in mijn spieren weg. Laura voelt goed aan waar de pijnpunten zitten. Er hangt een fijne ontspannen sfeer en een goede energie. Laura stelt je op je gemak en legt de dingen goed uit.
Sandra van den Nouweland
Sandra van den Nouweland
2024-01-16
Ik kwam bij Laura’s Massagepraktijk op 3 februari 2023 voor het 1st. Ik heb de 1ste periode rug, nek, schouder massage genomen omdat ik een inklemming in mijn schouder heb. Dit gaf meteen resultaten, ik werd soepeler in mijn bewegen🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sinds 12 januari 2024 ben ik begonnen met de fibromyalgie en cupping massage, ik weet niet of ik ik fibromyalgie wel of niet heb, ik heb last van krachtverlies en dacht ga dat eens uitproberen en met succes 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ik voelde binnen 8 uur na deze massage dat mijn handen warm bijna heet waren en voelde ook mijn hartslag in beide voeten 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ik heb nog nooit eerder warme handen gehad, zelfs in de zomer zijn ze koud en nu dankzij deze massage al na 1 keer vind ik persoonlijk grote vooruitgang heb geboekt🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Laura is een liefdevol meelevende vrouw en ze legt ook alles stap voor stap uit🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ze neemt haar werk uitermate serieus. Ik raad Laura’s Massagepraktijk iedereen aan in welke massage je ook kiest het resultaat is er altijd hoe klein of hoe groot 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ilona en Remco de Lange
Ilona en Remco de Lange
2023-12-27
Heel tevreden, nette praktijk.
Tina Shirwani
Tina Shirwani
2023-09-10
Met 37 weken een zwangerschapsmassage gehad en ik ben zeer tevreden! Laura nam de tijd om mijn wensen en evt. klachten door te nemen en de massage was heerlijk ontspannend. Zeker een aanrader!
Nick
Nick
2023-08-16
Vandaag een rug/nek/schouder massage gehad, voelde zeer ontspannen in een mooie schone salon. Ze vroeg duidelijk wat de mijn klachten waren en ging hier mee aan de slag. Tot de volgende afspraak!
jessica van wichen
jessica van wichen
2023-07-30
Al een aantal keer bij Laura verschillende behandelingen geboekt, rug/nek/schouder, cupping massage en facial massage. Ik kan met enthousiasme Laura's kundige massage behandelingen aanraden! Fijne praktijkruimte, voelt zen. Laura, wist goed de knopen in mijn schouders te vinden, had hier ook extra aandacht voor en dat heeft echt geholpen met de schouders weer soepel te krijgen. Voor professionele en ontspannen behandeling echt bij Laura's massage praktijk boeken!
Mary Ann
Mary Ann
2023-05-24
Al een paar keer geweest bij Laura voor een massage en elke keer zo ontspannen. Laura is vriendelijk en kundig. Neemt de tijd, vraagt altijd even hoe het gaat. De salon is mooi, schoon en straalt rust uit. Altijd lekker warm. Incl de warme massage olie en de warme handdoek achteraf. Daarnaast fijn dat je een afspraak online kan boeken. Een aanrader ☺️
Joyce Zuijdam
Joyce Zuijdam
2023-04-25
Heel fijne behandelkamer en echt super ontspannend! Laura is ook heel vriendelijk en weet precies wat ze doet. Zowel een aanrader als nu een vaste plek voor m'n massages