Laura's Massagepraktijk Zoetermeer

Als u op zoek bent naar een echt goede massage, dan bent u bij Laura's Massagepraktijk in Zoetermeer aan het juiste adres.
Laura is een zeer ervaren masseuse dus u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige massage.

Lees meer

Antistress massage

Deze positief gerichte massage wordt gegeven met  rustige zachte strijkingen om het lichaam  te ontstressen.  De warme  olie  heeft een positief effect op je hele lijf, een betere doorbloeding, en extra aandacht voor schouders, nek, hals en decolleté.

Lees meer

Aanbieding

 

 Juni

Ontspanningsmassage 45 min. €40 ipv €45

Zwangerschapsmassage 45 min. €40 ipv €45

Rug/nek/schouder massage 45 min. €40 ipv €45

 

 

 

Hotstone massage

Ideaal voor het verlichten van spierpijn of zenuwpijn, door de warmte van de basalt stenen zal de bloedtoevoer verbeteren

Lees meer

Voet massage

Een voetmassage kan verlichting geven bij veel lichamelijke klachten zoals, hoofdpijn, vermoeide voeten, koude voeten of benen.

Lees meer

Zwangerschaps massage

Kan helpen bij bekkenklachten, rugklachten, schouderklachten, vocht vasthouden in voeten, benen armen en vermoeidheid.

Lees meer

Hoofd massage

Neemt spanningen weg, geeft een betere doorbloeding in het hoofd, werkt goed bij stress en Slapeloosheid.

Lees meer

Duo massage

Kom met z’n tweeën heerlijk genieten van een ontspanningsmassage door een ervaren masseuse.

Lees meer

Online afspraak maken

Plan hier uw afspraak wanneer het u uitkomt. Laura hoopt u gauw te begroeten in de Massagepraktijk

Afspraak maken

Mary Ann
Mary Ann
2023-05-24
Al een paar keer geweest bij Laura voor een massage en elke keer zo ontspannen. Laura is vriendelijk en kundig. Neemt de tijd, vraagt altijd even hoe het gaat. De salon is mooi, schoon en straalt rust uit. Altijd lekker warm. Incl de warme massage olie en de warme handdoek achteraf. Daarnaast fijn dat je een afspraak online kan boeken. Een aanrader ☺️
Joyce Zuijdam
Joyce Zuijdam
2023-04-25
Heel fijne behandelkamer en echt super ontspannend! Laura is ook heel vriendelijk en weet precies wat ze doet. Zowel een aanrader als nu een vaste plek voor m'n massages
Jennifer Smit
Jennifer Smit
2023-03-16
Vandaag een heel fijne massage gehad bij Laura. Ik ga zeker vaker terug.
Twan Emonts-Schumer
Twan Emonts-Schumer
2023-01-25
Vandaag voor het eerst bij Laura een massage genoten. De site en de professionaliteit daarvan gaven al een positieve indruk en die heeft ze tijdens de massage meer dan waargemaakt. Kortom, zeker een reden om terug te komen. Bedankt!
Jennifer Kok
Jennifer Kok
2023-01-21
Erg genoten van de zwangerschapsmassage. Laura heeft een hele fijne persoonlijke benadering. De volgende massage staat al gepland.
Marjolijn DP
Marjolijn DP
2023-01-07
Wat een heerlijke ontspanningsmassage!! Mooie ruimte. Fijne sfeer. En Laura is een super lieve rustige dame. Kom graag terug.
Berna Tims
Berna Tims
2022-11-17
Het was zeer ontspannen. Je staat als klant centraal. Er wordt echt met liefde en aandacht gemasseerd. Het licht is gedemd, sfeervolle, rustgevende muziek Een aanrader.
Julia Wijnmaalen
Julia Wijnmaalen
2022-09-29
Zojuist een ontspannende hoofd-nek-rug massage van Laura ontvangen, Laura is erg vriendelijk en luistert goed naar mijn verhaal De warme sfeer in haar praktijk deed me al ontspannen en door haar rustige uitstraling kon ik ook alles even loslaten. Laura heeft me heel goed en weer helemaal los gemasseerd, voel me helemaal Zen, haar mooie massagetafel ligt zo heerlijk dat je er niet meer van af wilt. Ik kom zeker terug en vind het echt een aanrader
Annemieke L
Annemieke L
2022-09-15
Fijne ontspanningsmassage gehad van top tot teen 🙂 Laura is erg vriendelijk en heeft verschillende soorten massages die ze kan uitvoeren. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Aanrader en ik ga snel weer.