Laura's Massagepraktijk Zoetermeer

Als u op zoek bent naar een echt goede massage, dan bent u bij Laura's Massagepraktijk in Zoetermeer aan het juiste adres.
Laura is een zeer ervaren gediplomeerd klassiek & wellness masseuse dus u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige massage.

Lees meer

Antistress massage

Deze positief gerichte massage wordt gegeven met  rustige zachte strijkingen om het lichaam  te ontstressen.  De warme  magnesium olie heeft een positief effect op je hele lijf, en een betere doorbloeding.

Lees meer

Aanbieding / Extra informatie

Maand December 2023

Ontspanningsmassage 45 min €38 ipv €45

Cuppingmassage 30 min €28 ipv  €34

Rug/Nek/Schouders 30 min €28 ipv €34

Rug/Nek/Schouders 45 min €38 ipv €45

 

Hotstone massage

Ideaal voor het verlichten van spierpijn of zenuwpijn, door de warmte van de basalt stenen zal de bloedtoevoer verbeteren

Lees meer

Voet massage

Een voetmassage kan verlichting geven bij veel lichamelijke klachten zoals, hoofdpijn, vermoeide voeten, koude voeten of benen.

Lees meer

Zwangerschaps massage

Kan helpen bij bekkenklachten, rugklachten, schouderklachten, vocht vasthouden in voeten, benen armen en vermoeidheid.

Lees meer

LomiLomi

Ontspannende massage met de onderarm/elleboog techniek. Goed voor de doorbloeding en stofwisseling.

Lees meer

Online afspraak maken

Plan hier uw afspraak wanneer het u uitkomt. Laura hoopt u gauw te begroeten in de Massagepraktijk

Afspraak maken

Tina Shirwani
Tina Shirwani
2023-09-10
Met 37 weken een zwangerschapsmassage gehad en ik ben zeer tevreden! Laura nam de tijd om mijn wensen en evt. klachten door te nemen en de massage was heerlijk ontspannend. Zeker een aanrader!
Nick
Nick
2023-08-16
Vandaag een rug/nek/schouder massage gehad, voelde zeer ontspannen in een mooie schone salon. Ze vroeg duidelijk wat de mijn klachten waren en ging hier mee aan de slag. Tot de volgende afspraak!
jessica van wichen
jessica van wichen
2023-07-30
Al een aantal keer bij Laura verschillende behandelingen geboekt, rug/nek/schouder, cupping massage en facial massage. Ik kan met enthousiasme Laura's kundige massage behandelingen aanraden! Fijne praktijkruimte, voelt zen. Laura, wist goed de knopen in mijn schouders te vinden, had hier ook extra aandacht voor en dat heeft echt geholpen met de schouders weer soepel te krijgen. Voor professionele en ontspannen behandeling echt bij Laura's massage praktijk boeken!
Mary Ann
Mary Ann
2023-05-24
Al een paar keer geweest bij Laura voor een massage en elke keer zo ontspannen. Laura is vriendelijk en kundig. Neemt de tijd, vraagt altijd even hoe het gaat. De salon is mooi, schoon en straalt rust uit. Altijd lekker warm. Incl de warme massage olie en de warme handdoek achteraf. Daarnaast fijn dat je een afspraak online kan boeken. Een aanrader ☺️
Joyce Zuijdam
Joyce Zuijdam
2023-04-25
Heel fijne behandelkamer en echt super ontspannend! Laura is ook heel vriendelijk en weet precies wat ze doet. Zowel een aanrader als nu een vaste plek voor m'n massages
Jennifer Smit
Jennifer Smit
2023-03-16
Vandaag een heel fijne massage gehad bij Laura. Ik ga zeker vaker terug.
Twan Emonts-Schumer
Twan Emonts-Schumer
2023-01-25
Vandaag voor het eerst bij Laura een massage genoten. De site en de professionaliteit daarvan gaven al een positieve indruk en die heeft ze tijdens de massage meer dan waargemaakt. Kortom, zeker een reden om terug te komen. Bedankt!
Jennifer Kok
Jennifer Kok
2023-01-21
Erg genoten van de zwangerschapsmassage. Laura heeft een hele fijne persoonlijke benadering. De volgende massage staat al gepland.
Marjolijn DP
Marjolijn DP
2023-01-07
Wat een heerlijke ontspanningsmassage!! Mooie ruimte. Fijne sfeer. En Laura is een super lieve rustige dame. Kom graag terug.