Duo Massage

Duo Massage

Duo Massage

Jullie worden hartelijk verwelkomd door mij en mijn vakbekwaam masseuse collega. Wij nemen eerst een korte anamnese af en vertellen wat je kan verwachten tijdens de ontspanningsmassage, ook vragen wij of er wensen zijn waar wij rekening mee moeten houden. Mijn collega en ik wachten ivm de privacy op de hal zodat jullie in alle rust plaats kunnen nemen op de tafels. Het eerste gedeelte is op de buikligging, het hoofd de benen, armen en de rug worden gemasseerd, daarna word er gevraagd om op de rug te draaien om vervolgens de voorkant van de benen, armen en voeten te kunnen masseren. Na de ontspanningsmassage krijgen jullie een glas water aangeboden en gaan wij even de hal op zodat jullie in alle rust kunnen aankleden. Ons doel is om jullie ontspannen en relaxed naar huis te laten gaan.
Massage voor rust, energie en balans 💕

Meer blogs

Zwanger Rug/Nek

Zwanger Rug/Nek

Ben je zwanger en last van de bekken/rug en of nek, een gespannen gevoel ? dan kan je bij mij ook hiervoor een afspraak...

Lees meer

Voorbereiding Massage

Kom schoon en hygiënisch naar de massage afspraak Trek gemakkelijke kleding aan, doe geen ondergoed met lange pijpjes aan...

Lees meer

Kayuputih olie

Kayuputih is gemaakt van de schors geperste Kayuputih bomen in Indonesië. Het heeft een heilzame werking. Kayuputih is goed...

Lees meer